És igen, a mai napon (2011. 10. 22.) átléptük a 3000 egyéni látogatót! 

A blog júniusi indulása óta, 3000 olvasót foglalt le pár percre. A statisztikák szerint, egyre többször járnak fel új olvasók, és egyre többször kattintanak az Ízisz költészetre, a visszajáró vendégek is. Ez remek hír a blognak, amin már több, mint 40 bejegyzés található. 2011 júniusa óta az Ízisz költészet ismert lett már egy magyar irodalmi lapon, ez lenne az Ifjú Amatőr Költők Társasága, emellett terjed a Facebookon is! A "legsikeresebb" napon, több mint 250 ember nézte meg a weboldalt. 

Ebben a bejegyzésben külön köszönetet szeretnék mondani két visszatérő kommentelőnek, illetve kritikusnak. Névszerint: Gonoszboszorka, és Dzsásztinus a kabátos / Justinus.                                                                                                 Nektek külön köszönöm aktivitásotokat, és várlak vissza titeket nap mint nap.

De száz szónak is egy a vége, köszönöm mindnyájatoknak, hogy vissza - vissza jártok olvasgatni, remélem továbbra is számíthatok rátok. További kellemes délutánt illetve estét kíván: Streck Dániel, és az Ízisz költészet!

Szerző: Streky.  2011.11.22. 17:19 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://streky.blog.hu/api/trackback/id/tr483403858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása