Kedves olvasók!

A blog a mai napon (2011. 11. 04.) átlépte a 2000 látogatót is! Ez azért nagy szó, mert ötöd annyi idő alatt léptük át a második ezret, mint az elsőt! Bátorkodom leszűrni eme adatokból azt, hogy vannak visszajáró olvasóim, akiknek ráadásul tetszik is a blog, illetve annak tartalma.

Ezzel a bejegyzéssel szeretném megköszönni hűségeteket, várlak titeket ezután is!

 

Üdvözlettel: Ízisz költészet, Streck Dániel

Szerző: Streky.  2011.11.04. 14:18 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://streky.blog.hu/api/trackback/id/tr863353410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gonoszkaboszorka 2011.11.06. 15:38:40

Azt hiszem, itt az ideje, hogy hadat üzenjek a modern technikának... Először eltűnik,amit írok, aztán nem találom,mit hova kell írni, aztán elfelejtem,mit is akartam írni.....Öreg vagyok én már ehhez.
No,mindegy. Az biztos, hogy gratulálok! :-) CSak így tovább!

Dzsásztinusz a kabátos 2011.11.07. 20:30:18

Streckyke!
Ameddig önmagad adod, - mert az kapós, - addig áradni fognak az érdeklődők. Ehhez meg kell maradnod s válnod kell még jobban számítás nélkülinek,önkritikusnak, alázatosnak. Őszintének. Ez azért rettegetten nehéz, mert feltárja és nyitva hagyja a védtelen, féltett, rejtett, benső világodat. Ehhez kell a bátorság, nem a gatyába szaráshoz.

Streky. 2011.11.07. 22:58:37

@Dzsásztinusz a kabátos:
Azt hiszem, hogy igen..
Nagyon nehéz olyan szinten megnyílni, hogy az érték legyen. Mert ugyebár vadidegen embereknek mit számítana a gondolataim hada? Ahhoz olyan mélyen kell megnyílni, hogy értéket közvetítsen..
Nehéz, nem mondom, hogy nem.
De igyekszem.:)
süti beállítások módosítása